Over Durrani Garage

Al 22 jaar zijn wij een garagebedrijf gespecialiseerd in zowel reparaties als revisiewerk. Wij zijn niet zoals merkdealers gespecialiseerd in enkele type voertuigen. Maar zijn een universeel garagebedrijf en zo is er geen auto die wij niet kunnen repareren.

“Vanaf de eerste modellen Toyota Starlet tot aan de nieuwste modellen auto’s.
Bij ons kunt u terecht met uw auto ongeacht het merk of bouwjaar.”

Vanaf de duurste originele onderdelen tot aan de imitatie en zelfs gebruikte onderdelen, bij ons is alles mogelijk. En worden de mogelijkheden van te voren afgestemd met de klant.

Al jaren werken we nauw samen met de ANWB. Zo hebben wij regelmatig klanten die met pech langs de weg staan en met spoed bij ons geholpen kunnen met aanbeveling van de ANWB. Ook hebben wij een brug vrijstaan voor deze spoedklussen en pechgevallen van de ANWB. Lees daarom ook even onze reviewpagina met alle reviews van de ANWB-site welke per 15-04-2018 gestopt is.

 

Één van onze specialiteiten is het revisiewerk. Zoals bij weinig andere garagebedrijven kunt u bij ons terecht voor alles wat betreft het revisiewerk. Wij hebben meerdere en verschillende machines staan om de revisiewerkzaamheden uit te kunnen voeren. Zo hebben wij als enigste in de regio Amersfoort een draaibank staan. Daarmee kunnen wij bijvoorbeeld cilinderkoppen afvlakken, peperdure remschijven afdraaien en remtrommels afdraaien. Voor het echte revisiewerk dient het bedrijf te beschikken over de nodige apparatuur, machines en gereedschap.

Benieuwd naar onze tarieven? 
Bel of kom langs voor een vrijblijvende offerte.